Uiterwijk Hypotheekadvies

Men vindt het vaak erg lastig, een hypotheek afsluiten. Het is inderdaad een proces, een proces dat makkelijk wordt gemaakt door ons professionele advies. De resultaten liegen er niet om!
Of het nu gaat om uw eerste huis, een huurhuis, een verbouwing of verhuizing, uw hypotheek moet gewoon in orde zijn. Daar zorgen wij voor.

Eerste huis kopen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van uw eerste huis? Hoeveel kunt u maximaal lenen? Is een maximale hypotheek wel zo verstandig? En wat gebeurt er als er onverwachts iets verandert in uw situatie? Rob Uiterwijk kijkt graag met u mee. Waarschijnlijk kunt u door de bomen het bos niet meer zien, begrijpelijk! Onafhankelijk hypotheekadvies bij het kopen van een eerste huis is niet alleen handig, maar ook ‘een must’ om al uw vragen beantwoord te krijgen!
Een ander huis kopen.
Is het tijd voor de volgende stap? Bent u van plan om te verhuizen? Wordt het dat ene huis met die tuin, of toch een kleinere woning met een mooi balkon? Dit zijn vragen die vaak voorkomen bij een verhuizing. Om nog maar te zwijgen over het volgende dilemma:  Koopt u eerst een nieuw huis voordat u uw huidige huis verkoopt? Of toch liever andersom!
Kopen of toch (blijven) huren?
Is het voordeliger om te (blijven) huren, of kan ik beter een huis kopen? Deze vraag wordt vaak gesteld en is helaas niet zo simpel te beantwoorden. Er is namelijk niet één standaard antwoord. U bent niet de enige die rondloopt met deze vraag. Wij bieden de oplossing: Uw specifieke situatie wordt onder de loep genomen en uw verwachte situatie ook. Op deze manier ontvangt u altijd hypotheekadvies op maat!

-Uw persoonlijke wensen en mogelijkheden staan centraal.
– Meer dan alleen een lage rente: Ik bied een compleet hypotheekadvies, overal is rekening mee gehouden.
– Volledige begeleiding: Vanaf het eerste gesprek tot en met het passeren bij de notaris.
– Toekomstvisie: Uw situatie over 10 jaar zal anders zijn dan uw huidige situatie, wij kijken graag met u mee!

Wilt u meer informatie ontvangen?